Oglas
· · Komentari: 0

"CIVILIZACIJA NAM SE URUŠAVA": Tonči Huljić o "Evroviziji"

Predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024".

1715682211_62940_16528-toncihuljickompozitor0523012020-ig_ig.jpg
Foto: Petar Milić
Oglas

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Bejbi Lazanja iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, međutim ipak je zauzeo drugo mesto sa 547 bodova, dok je Nemo imalo 591 bod.

Sada se posle raspodele glasova na "Evroviziji" oglasio i hrvatski muzičar Tonči Huljić.

- Sve što sam kazao mogu sad opet potvrditi i tako je i bilo. Baby će pobediti po glasovima publike, a žiri će se okrenuti Francuskoj ili Švajcarskoj. Prvenstveno Švajcarskoj radi situacije kakva inače vlada na Eurosongu, da tako budemo politički korektni..., rekao je za " RTL"

Tonči je otkrio i kakvu karijeru predviđa Baby Lasagni:

- Prvo treba znati da je on već ima, ali to je skromna, beskrajno normalna, opterećujuće normalna osoba. Kako bih vam kazao, jednostavno te opterećuje da neko može biti tako normalan, stabilan i pribran. A to on je.

- Ono što je najbitnije, poruka koju on svojom pojavom donosi i hrvatskoj javnosti, ali doneo je i Evropi. Pokazao je kako čistoća duše, dobrota, skromnost i poniznost mogu polako početi transformirati ovu civilizaciju koja se urušava, rekao je Huljić.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas