Oglas
· · Komentari: 0
ČESTITKE

KAKAV ŠOK! Kraljevska porodica se oglasila povodom rođendana Megan Markl! Pljušte komentari - šta će reći slavljenica! (FOTO)

Srećan rođendan Megan!

1628067341_Depositphotos_157627310_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Četrdeseti rođendan Megan Markl koji je privukao ogromnu pažnju zbog činjenice da ona i princ Hari nisu u najboljim odnosima sa kraljevskom porodicom posle niza skandala, upravo je postao još interesantniji.

Pročitajte još: Megan Markl dobila SKUPOCENU "golu" tortu od princa Harija: NIKO od kraljevske porodice nije čestitao rođendan! (FOTO)

Pored toga što su mnogi spekulisali oko toga da li će, kao što običaj nalaže, kraljica Elizabeta, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i princ Čarls i Kamila čestitati rođendan članu kraljevske porodice, što Megan i dalje jeste (i dalje koristi titulu vojvotkinje od Saseksa), to se ipak dogodilo.

Čestitke kraljevske porodice

Kao što je poznavalac prilika na dvoru već komentarisao povodom Meganinog rođendana, ovo se očekivalo od kraljevske porodice u koju su sve oči bile uprte ovog jutra.

Ovim su poslali poruku da ne žele dalji razdor i sukobe i ispunili su svoju kraljevsku dužnost sa stilom.

Sa sva tri zvanična kraljevska profila su stigle čestitke uz prigodne fotografije Megan.

Kejt i Vilijam su okačili i balončić pored poruke: Želimo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa!

Isto su uradili i na profilu cele kraljevske porodice i na profilu Čarlsa i Kamile.

Čestitka sa glavnog profila čak ima i kolaž fotografija sa Megan, a centralno mesto zauzima ona na kojoj je sa kraljicom Elizabetom.

Komentari su se već usijali, jer fanovi kraljevske porodice ne veruju da su čestitke iskrene.

"Ovo je takva farsa, zar posle svega što je uradila.."

"Uradili su ono što se od njih očekuje, ništa više."

"Koga oni pokušavaju da prevare!"

"Još jednom su Vilijam i Ketrin dokazali da su klasa. S pravom poznata vrlina kranjevske porodice"

Ovo su samo neki od komentara koji su sumnjičavi prema odnosu koji kraljevska porodica ima prema Megan i Hariju.

Šta vi mislite, da li čestitke iskrene?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas