Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

ČUVENI VODITELJ PREMINUO U 80. GODINI: Obožavao je svoj posao, a radio je i tokom penzije (FOTO)

Preminuo je čuveni televizijski voditelj koji je kultnu emisiju vodio čak 37 sezona.

1604920087_Capture-jopardy.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Dorothy-Jean D. Infantado
Oglas

Vest koja je sinoć uzdrmala sve svetske medije kao i brojne poštovaoce rada Aleksa Tribeka, jeste ta da je slavni voditelj emisije "Jeopardy!" juče ujutru preminuo.

Na Tviter nalogu ovog šoua objavljeno je da je preminuo rano jutros, kod svoje kuće, okružen porodicom i prijateljima, a uzrok smrti nije saopšten.

Voditelj je u martu 2019. izjavio da je u četvrtom stadijumu raka pankreasa čime je rastužio brojnu publiku.

NJegovu karijeru obeležila je emisija "Jeopardy!", vodio je njenih 8.200 epizoda, a pre nego što se okrenuo novinarstvu, studirao je filozofiju u Kanadi gde je i rođen.

Pročitajte još: Ona je uspešna i lepa glumica, a malo ko zna da je on njen sestrić (FOTO)

Radio je kao reporter u "Canadian Broadcasting" korporaciji, a u dvadesetim je počeo da vodi emisije "Reach for the Top" i "Jackpot".

Obožavao je svoj posao!

U intervjuu za "Hollywood Reporter" 2014. godine izjavio je da obožava svoj posao. Razmišljao je 2018. da se penzioniše, a onda je potpisao ugovor koji bi važio do 2022.

U televizijskom studiju je poslednji put bio 29. oktobra, prema "Sony Pictures", a poslednja emisija "Jeopardy!" koju je vodio emitovaće se 25. decembra.

Pročitajte još: Sergej Ćetković ispričao detalj iz života o kome do sada nije govorio

Aleks Tribek bio je petostruki dobitnik "Daytime Emmy" nagrade. Igrao je u brojnim serijama - između ostalih u "Beverli Hils 90210" i "Kako sam upoznao vašu majku", u kojima je glumio sebe.

Od čuvenog voditelja opraštaju se brojne svetske zvezde među kojima je glumica Vajola Dejvis koja je na Instagramu napisala da je on bio istinski džentlmen i heroj.

Pročitajte još: TUGA! Preminula glumica iz filma "Titanik" (FOTO)

Voditelj Aleks Tribek je iza sebe ostavio suprugu Džin kojom se venčao 1990. godine, ćerku i sina Metjua. Čuveno TV lice je od 1974. do 1981. bilo u braku sa Ilejn Tribek.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas