· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ga prepoznajete? Ovog SRPSKOG slavnog glumca upravo gledamo u bioskopima, a frizuru nije menjao od detinjstva (FOTO)

Gledamo ga u jednom od najpoznatijih filmskih serijala, koje mladi obožavaju.

1638401942_zika-todorovic.png
Foto: InstagramScreenShot/karleusastar

Naš poznati glumac Srđan Žika Todorović, čije ime najviše vezujemo za filmove Mi nismo anđeli, Tri palme za dve bitange i ribicu, Sivi kamion crvene boje, i seriju Vratiće se rode, danas je stekao slavu do sada neviđenih razmera ulogom u filmskom serijalu Južni vetar.

Pročitajte još: Brisaćete prašinu i do TRI PUTA MANJE: Skratite vreme čišćenja uz domaći sprej protiv PRAŠINE (RECEPT)

Pošto je mnogo voleo filmove, na prvoj godini studija je shvatio da želi da postane filmski glumac. Bio je u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a sa njim su studirali Vesna Trivalić, Mirjana Joković, Dragan Bjelogrlić, Milorad Mandić Manda, Dragan Petrović Pele. Pošto su svi ostvarili veoma uspešne karijere, njihovu klasu zovu „12 veličanstvenih“.

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Tek 1998. godine Žika je na Adi Bojani upoznao studentkinju Filološkog fakulteta Anu Jovićević koja je poreklom sa Cetinja. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a glumac je od samog početka bio siguran da je pronašao ženu svog života. 2004. godine su se venčali u njenoj porodičnoj kući na Cetinju. Nažalost, život ovog skladnog bračnog para obeležila je velika porodična tragedija, kada su izgubili trogodišnjeg sina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.