Oglas
· · Komentari: 0

Žika Todorović pokazao MAJKU: Bila je uspešna balerina, a glumac jako liči na nju (FOTO)

Žikini roditelji su se razveli kada je imao četiri godine, a on je živeo sa majkom Snežanom

1686412709_Zika-Todorovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Srđan Žika Todorović s ljubavlju govori o divnom detinjstvu, uprkos činjenici da su mu se roditelji razveli kad je imao samo 4 godine

- Svaki poklon, svaki rođendan, svaka Nova godina, sve je bilo duplo - reči su kojima Srđan Žika Todorović opisuje svoje detinjstvo. Naš poznati glumac odrastao je u skladnoj atmosferi premda su mu roditelji bili razvedeni.

Otac Bora Todorović je bio prava glumačka legenda, a njegova profesionalna karijera je potrajala duže od 50 godina. Bio je i veliki boem, a evo kako je upoznao Srđanovu mamu Snežanu Matić.

- Bora je kevu sreo kada je bila mlada balerina, tek je počela da igra u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tu su se oni smuvali i on ju je poveo u Beograd. Ja sam se rodio 1965, a oni su se razveli četiri godine kasnije - ispričao je jednom prilikom Žika.

Potrudili su se da dete ne oseti razvod kao težak događaj. 

- Ja sam živeo sa mamom, ali kad god je ona odlazila na vežbe i predstavu, bio sam sa Borom - kaže glumac i ističe da je imao lepo detinjstvo.

Foto: Instagram printskrin/srdjan.zika.todorovic

- Na more sam išao malo sa kevom, malo sa ćaletom. Uglavnom, naš odnos je bio dobar - priča Žika. 

On se ponosi majkom koja je bila vanvremenska lepotica i s kojom rado prošeta ulicama Beograda. Snežanine slike plene pažnju na Žikinom Instagramu, a pratioci se utrkuju ko će ostaviti lepši kompliment. Mnogi kažu da Srđan dosta liči na majku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas