· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Da li znate koji pevač je pozajmio glas Milanu Mariću u filmu Toma?

Film Toma premijerno je prikazan sinoć u Sava Centru

1631798832_milan-maric.jpg
Foto: YouTube printscreen

Publika i deo ekipe, uživali su u ekranizaciji života jedne od domaćih muzičkih najvećih legendi.

Pročitajte još: Ceca Ražnatović na snimanju Zvezda Granda otkrila da se sudi sa Milijem, a ovo je razlog njihovog spora!

Glavne ulogu Tome Zdravkovića, pripala je Milanu Mariću, a kako je legendarni pevač ostavio neizbrisiv trag svojim pesmama, jedan pevač pozajmio je glas mladom glumcu, kako bi na neverovatan način dočarao lik i delo pevača. U pitanju je Aco Pejović, koji se povodom premijere i sam oglasio na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 Toma Zdravković je bio umetnik na čijoj smo muzici pravili neke svoje priče, živote i ljubavi. Zbog toga sam neizmerno zahvalan na prilici da otpevam sve pesme u filmu o Tomi odnosno da maestralnom Milanu Mariću pozajmim svoj glas u muzičkim deonicama - napisao je Pejović na svom Instagram profilu pred premijeru filma o životu Tome Zdravkovića.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.