Oglas
· · Komentari: 0

"DALEKO OD TOGA DA ME NE ZANIMA S KIM JE": Mia Borisavljević progovorila o braku i ljubomori

Pevačica Mia Borisavljević otkrila da li je ljubomorna

1711371555_Foto-Ataimages.rs-Mia-Borisavljevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Mia Borisavljević, koja sa suprugom Bojanom Grujićem uživa u skladnom braku u kom imaju dve ćerke, progovorila je o njihovom odnosu i ljubomori.

- Pa vidi da ti kažem da mi je svejedno gde je i šta je, to sigurno nije, ali sa druge strane kada bi naš odnos bio takav da jedno drugom pričinjavamo svakodnevno to zadovoljstvo i da se brinemo na tu temu, odavno mi ne bismo više bili zajedno. Nama život nije dosadan, čak naprotiv, mnogo su nam ozbiljne obaveze da bi mi jedno drugo maltretirali sa takvim stvarima - objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Daleko od toga da me ne zanima šta radi i da mi je svejedno sa kim je, ali i daleko od toga da mi Bojan daje povoda da ja budem ljubomorna.

LJubav se rodila na putovanju

Mia i Bojan danas važe za jedan od najskladnijih, ali i najatraktivnijih parova, a pevačica je otkrila kako su njih dvoje započeli vezu.

- Ta hemija između nas je od početka bila ali generalno smo se poklopili i navike i temperament. To nešto je kliknulo posle jednog zajedničkog putovanja - prisetio se Boki sa osmehom nakon čega je Mia svojim priznanjem šokirala mnoge.

– Kod mene je bilo to ranije, da sam shvatila da sam zaljubljena! Pa sam ga samo zavela!

(Grandonline)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas