Oglas
· · Komentari: 0

Dara Bubamara u 2023. godini ima samo JEDNU želju: "Tako da nam prija da budemo zajedno"

Dara Bubamara iskreno o odnosu sa bivšim mužem

1672915883_dara_river_03072021_009.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Dara Bubamara iza sebe ima jako napornu godinu. U 2023. godini ima samo jednu želu jer smatra da su joj se ostale već ostvarile.

- U principu su mi se želje ostvarile. Ja sam ambiciozna, uvek želim bolje, više, ali generalno sam srećna, ostvarena, sve sam uradila što se tiče karijere, imam sina, tako da želim samo zdravlje - rekla je Dara.

Što se tiče uspeha na polju ljubavi, ona nema vremena za udvarače i želi da što više vremena u narednom periodu provede sa porodicom i prijateljima.

- Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. Sad radim spot za novu pesmu koju je inače radio Laća, mnogo je dobra. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina - istakla je pevačica.

Pročitajte još: Marija Egelja otvorila vrata svog doma: Voditeljka pokazala kako uživa u PRAZNICIMA (FOTO)

Dara dosta vremena provodi sa bivšim suprugom Milanom, a sada je otkrila da joj ta porodična atmosfera veoma prija i da uživaju zajedno.

- Milan i ja smo u predivnim odnosima, gledamo se kao porodica, poštujemo se i cenimo, držimo se. LJudima je to čudno, jer svi kad se razvedu nešto se svađaju, nisu u dobrim odnosima, a mi savršeno funkcionišemo. Meni je on najbolji prijatelj, čujemo se ujutru, popodne, uveče... Sad su u Barseloni, ja sam bila kod njih, kad se vrate idemo zajedno u Dubai, uživamo. Ja sam izbugila tatu, Milan je izgubio roditelje isto prošle godine i prija mi ta porodična harmonija, da smo svi zajedno, nemamo više roditelje, a Kosta ih je baš voleo, i tako da nam prija da budemo zajedno - rekla je Bubamara u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas