Oglas
· · Komentari: 0

Darko Lazić progovorio o alimentaciji koju daje za decu: "Marina živi na selu, dosta joj je"

Darko Lazić, otkrio je da za svoju decu plaća alimentaciju

1638264268_darko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Folker Darko Lazić sreo se sa bivšom partnerkom Marinom Gagić u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

Pročitajte još: Da li je Milan Marić RASKINUO sa devojkom? Jedna izjava unela pometnju, a EVO KOGA JE GLUMAC VOLEO PRE Jelene (FOTO)

Pevač je otkrio da za svoju decu plača alimentaciju, iako ga je bivša verenica Marina Gagić optužila da ne brine o svom sinu Alekseju. NJih dvoje navodno nisu mogli da se dogovore o iznosu alimentacije, te je Gagićeva izjavila da pevač za ćerku Lorenu koju ima sa Anom Sević, izdvaja duplo više novca. Sada je pevač to i potvrdio za Infromer.

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu", rekao je pevač i dodao da mu Gagićeva "poslednjih nedelja pravi pakao od života - izjavio je Lazić za "Informer"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas