Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Đole Đogani otkrio pravu ISTINU o Gagijevom hapšenju

Nakon što je Gagi pušten iz pritvora, Đole Đogani otkrio pravu istinu

1601294252_djole.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Gagi Đogani, nedavno je uhapšen tokom rutinske kontrole u Beogradu, kako se sumnja zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. 

Pročitajte još: LJupka i Dragiša se suočili UŽIVO u programu: Posle generalovih REČI, pevačica je samo izustila "NE ZNAM"

Iako je u rijalitiju pričao da je prestao sa konzumiranjem narkotika, njegovo hapšenje ponovo je podiglo veliku prašinu. Najstariji brat porodice Đogani, pred kamerama je otkrio šta se zapravo dogodilo i da li je istina da se Gagi vratio porocima:

- Čuo sam se sa njim, u kontatku smo stalno. I prvo veče sam se dopisivao sa njim, sutradan sam odmah rekao da ga sestra odvede da proveri da li je nešto uradio, koristio, on je bio negativan, to je meni bilo bitno. Zabrinuo sam se, jer je napravio jednu ogromnu pauzu kad je bilo sve u redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro vece svima 😊

A post shared by Gagi Đogani (@gagiiđogani) on

- Sad postoji određeni razlog zašto, nismo pričali, tražio mi je nekoliko dana da se opusti, da se smiri, da se vrati u normalu malo, vidi se da postoji pokajanje, najbitnije je da nije koristio. Ja sam ga, mogu da kažem, naterao, sestra Nađa ga je odvela da se proveri i nije koristio. Ne mogu da budem ljut, ali ne mogu da opravdam, takve stvari ja ne opravdavam - rekao je Đole u emisiji Premijera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas