Oglas
· · Komentari: 1
TAJANSTVENA

"Drugari, držite gaće, Hanibal je pred vratima"! Jovana Jeremić najavila: Vaša najveća noćna mora se vraća! (FOTO)

Voditeljka uputila šifrovanu poruku. Da li se vraća na male ekrane?

1628855054_pjimage--21-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ jovanajeremicmilosevic
Oglas

Voditeljka Jovana Jeremić, imala je priliku da se odmori i napuni baterije za nove radne pobede. Ona je krajem jula i početkom avgusta uživala u Bokokotorskom zalivu i svakodnevno je sa fanovima delila magične prizore.

Pročitajte još: TAKO SE TO RADI! Napali su je zbog pantalona sa "šahovnicom", a posle njenog ODGOVORA biće ih sramota! (FOTO)

"Volim čiste ribe i čiste ljude"

U jednoj od objava je otkrila i koja joj je omiljena riba, čuvena morska - orada.

"Moj OTAC UPECAO. ORADE. Miodrag je PECAROŠ VELIKI. Svi koji me poznaju, čak i površno, znaju da ja najviše volim da jedem ribu. Morsku i plavu. Ovo je moja srž. Orada, brancin, oslić i škarpina. Od rečnih, pastrmka. NIKADA NE JEDEM: ŠARANA, SOMA, nijednu masnu ribu koja kao svinja prevrće po mulju i svaštojed je. VOLIM ČISTE RIBE I ČISTE LJUDE. ČISTE RIBE JEDEM, a čiste ljude mazim, pokrivam i volim."

Šifrovane poruke

U poslednje vreme Jovana često ističe koliko ceni časne ljude, ali i svoje uspehe. Preko objava, Jovana često šalje poruke svojim protivnicima, ističući da je ne mogu pokolebati.

Jedna se posebno istakla. Pozirajući u crvenom kupaćem kostimu, izvajanog tela, napisala je: 

"Ono kad su mi rekli da ne mogu i da od mene nikad nece biti HIGH. Dok su oni pričali o meni, ja ih prestigoh. RADEĆI NA SEBI. Drugari, držite gaće, HANIBAL ANTE PORTAS. BUDITE SE. VAŠA NAJVEĆA NOĆNA MORA SE VRAĆA. NIKAD GORA. NOĆNA MORA KOJA NE PROLAZI."

U trenutku kada se priča koje je Jovanino sledeće poslovno angažovanje (spominjao se Pink), ova objava je sugestivna. Kome je tačno upućena ova poruka, ne znamo, ali jedino je sigurno da je ovim voditeljka najavila povratak i za neke ljude neće biti prijatno iskustvo.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas