Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Dubravka Mijatović bila je u braku sa OVIM GLUMCEM pre Marinka Madžgalja: Sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)

O privatnom živote jedne od naših najlepših glumica malo se zna

1648645344_ATA.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pored lepote, Dubravka je osvojila publiku na ovim prostorima svojom harizmom i talentom. Pamtimo je po ulozi Đine u "Srećnim ljudima" i Nadice u "Tri palme za dve bizange i ribicu". Pored toga, imala je zapaženije uloge u serijama "Stižu dolari", "Bela lađa", "Moj rođak sa sela" i mnogim drugim ostvarenjima naše kinematografije.

Sa glumcem Goranom Radakovićem upoznala se na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", sa kojim je dve godine kasnije dobila ćerku Ivu.

NJihova ljubav bila je kratkog veka, ali je Dubravka ostala u prijateljskim odnosima sa Goranom i nakon razvoda. Naš glumac je više puta u intervjuima isticao da je njegova bivša supruga divna majka.

Nakon kraha njihovog braka, Dubravka je od 2007. do 2014. bila u braku sa Marinkom Madžgaljem sa kojim ima ćerku Saru. 

Pročitajte još: Poznate dame sa naše estrade otkrile kako održavaju vitku liniju: Evo koje namirnice izbegavaju

I Goran je nakon razvoda uplovio u vezu sa novom partnerkom, sa kojom je dobio sina Mihajla. O odnosu sa svojom decom , jednom prilikom je dao izjavu:

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini. 

Pročitajte još: Jelena Karleuša ne prestaje da šokira: POKAZALA ZANOSNO TELO prekriveno ČIPKOM

Dubravka svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a prvi put je podelila sliku ćerke Ive kada je napunila 18 godina.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas