Oglas
· · Komentari: 0
VIP suđenje

ZAVRŠENO SVEDOČENJE koje je svet pratio: Džoni Dep bio žrtva porodičnog nasilja? Amber Herd - Šamarala sam te, nisam te udarala

Džoni Dep optužuje Amber Herdi da ga je fizički i psihički zlostavljala

1650977438_c96bb77a33ab1d1f01d3f6f01014f32cd6fd4078.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Završeno je svedočenje Džonija Depa u parnici koju je pokrenuo protiv bivše supruge Amber Herd. Na kraju svedočenja glumca je ispitivala njegova advokatica Kamila Vaskez, a iskaz je zaključio izjavom da je on bio žrtva porodičnog nasilja.

Advokatski tim glumca kao dokaz na sudu priložio je snimak na kome se Džoni Dep i Amber Herd žestoko svađaju.

-Reci celom svetu, Džoni, da si ti žrtva nasilja. Reci: Ja, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja- govori Amber Džoniju na snimku.

-Šta ste odgovorili Amber na ovo što smo čuli? - pitala ga je advokatica.

-Odgovorio sam da jesam - zaključio je glumac.

Džoni Dep je proteklih dana na suđenju pokušao da dokaže da je on bio žrtva porodičnog nasilja, a ne njegova supruga. Dep između ostalog tvrdi da ga je Herd u žaru svađe pogodila staklenom flašom koja mu je odsekla deo prsta, te da ga je često fizički napadala.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Dep je na sud doneo snimak na kome Amber priznaje da ga je udarala.

- Šamarala sam te, nisam te udarala šakama. Nisi dobio udarce šakama, nego šamare. Ne znam koji su bili pokreti ruku, ali si dobro. Nisam te povredila. Prestani da budeš beba, Džoni - govori besna Amber u snimku koji je Dep priložio kao dokaz.

Mnogi Depovi svedoci tvrde da ga je Herd zlostavljala, a njegov šef obezbeđenja doneo je fotografije za koje tvrdi da prikazuju Depove modrice nakon što ga je Amber udarala i na licu mu gasila cigaretu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas