· · Komentari: 0
OTVORENO

Finalistkinja Zvezda Granda smršala 85 kilograma i progovorila o operaciji želuca: "Borba sa samom sobom bila je najteža"

Finalistkinja takmičenja Zvezde Granda, Krstinja Todorović, otkrila je sve o borbi sa viškom kilograma

1628080813_krstinja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Mlada učesnica takmičenja Zvezda Grana, u proteklom periodu izgubila je čak 85 kilograma. Iako joj je sve to delovalo nemoguće, bila je istrajna u borbi i sada je svoju liniju dovela do savršenstva.

Pročitajte još: "Ništa ne krijem od javnosti, živim normalnim životom": Iskrena pevačica Milica Todorović

Krstinja Todorović, osvrnula se i na nedavno završeno takmičenje Zvezde Granda u kome je pobedu odneo, kolega iz njenog tima, čiji je mentor  bila Marija Šerifović, Mahir Mulalić.

- Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati - rekla je Krstinja, te se osvrnula na zahvat kojem se podvrgla.

"Borba sa samom sobom bila je najteža"

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti - rekla je Krstinja iskreno, a zatim dodala:

Pročitajte još: MOGLA JE DA POSTANE MILIONERKA: Ovo je bivši dečko Dragane Mićalović, a njegovog BRATA zna ceo svet! (FOTO)

- Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.