Oglas
· · Komentari: 0

Glumica otkrila koji savet o roditeljstvu joj je promenio život: Podelila savet psihologa

Dru Barimor je podelila savet koji je dobila od jednog psihologa

1706535924_d3adb391a50326585fb38e2836036b1c8c08331c.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Dru Barimor, majka dve ćerke, nedavno je otvoreno razgovarala o roditeljstvu u svojoj emisiji u kojoj je ugostila psihološkinju Alizu Premen. Tokom razgovora je priznala da joj je upravo ona pomogla u jednom teškom periodu.

- Promenila si mi život. Moja ćerka Oliva (11) je prolazila kroz jednu fazu pre puno godina. Kad god bi se ona uznemirila, ja bih pokušavala da uradim sve što mogu da je utešim - rekla je glumica u emisiji i priznala da je shvatila da je to poslednja stvar koju je tada njena ćerka želela od nje.

- Rekla si mi: 'Uđi u sobu i samo reci: Razumem da trenutno prolaziš kroz nešto. Tu sam, s druge strane vrata i čekam te. Kad budeš spremna, biću tu - ispričala je Dru i dodala da joj je taj savet i spoznaja o tome da osećaji nisu opasni pomogao da ostvari najbolje rezultate u roditeljstvu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas