· · Komentari: 0

Glumica vešto skrivala stomak devet meseci: Uskoro očekuje PRINOVU (FOTO)

Glumica je podelila fotografiju trudničkog stomaka

1674915228_Foto-Ataimages.rs-Tijana-Markovic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Glumica Tijana Marković je prošlog septembra sklopila brak sa svojim izabranikom Draganom.

Posle održane ceremonije crkvenog braka, mladenci su krenuli prema luksuznom hotelu gde je održana ceremonija građanskog venčanja, a potom je organizovana i luksuzna žurka.

Ova ljubavna priča uskoro će biti krunisana prinovom, koja će sudeći po fotografiji koju je glumica podelila na svom Instagram profilu, stići vrlo brzo.

- Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas!, napisala je Tijana u opisu fotografije.

 

Iako Tijana ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom je ipak otkrila detalje o Draganu, njenom sadašnjem suprugu.

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona jednom prilikom.

Inače, Tijana je poznata po brojnim ulogama, a jednu od najzapaženijih ostvarila je glumeći Mariju Milošević, ćerku Slobodana Miloševića.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.