Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

"ĆALE, mogu li da ti LJUBIM RUKU?": Susret DžEJA I PATRIJARHA PAVLA koji se prepričava

Folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je iznenada danas u svojoj 56. godini života

1607288141_dxej.png
Foto: InstagramScreenShot/vec_jesam_milioner
Oglas

Popularna zvezda Balkana, fol pevač Džej Ramadanovski danas je iznenada preminuo u svom porodičnom domu, na Dorćolu u 56. godini života. Iza njega u suzama je ostala njegova porodica, kolege sa estrade i milioni njegovih obožavalaca širom sveta.

Pročitajte još: PREMINUO DžEJ RAMADANOVSKI! Tuga do neba!

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO DžEJ RAMADANOVSKI? A samo pre nekoliko dana je rekao "OVO MOŽE BITI KOBNO PO MENE"

Ovaj gradski momak sa beogradskih ulica, sa Dorćola ostaće upamćen i po brojnim anegdotada i legendarnim gradskim pričama, koje će se prepričavati.

Upravo jedna takva je i susert sa Patrijarhom Pavlom u Beogradu, ispred Saborne crkve. Naime, Džej je prolazio taksijem pored crkve kada je ugledao pokojnog Patrijarha Pavla na trotoaru. Odmah je zamolio taksistu da zaustavi vozilo. 

Pročitajte još: Pozdrav, BRATE! Jelena KARLEUŠA neutešna posle vesti o DžEJOJ SMRTI

- Izleteo je napolje i pritirčao Patrijarhu. Obratio mu se rečima: Ćale, jel mogu da ti ljubim ruku - prepričavao je svojevremeno taksista koji je vozio Ramadanovskog, što je kasnije pevač i potvrdio.

Od preminulog pevača potresnim porukama i izjavama danas se opraštaju kolege i prijatelji, među kojima je i pevačica Dragana Mirković, o čemu možete čitati KLIKOM OVDE. Pevačica Jana Todorović je saznala za Džejevu smrtu u sred gostovanja na televiziji. Pevačica nije mogla da sakrije tugu i zaplakala je pred kamerama u studiju, a kako se oprostila od njega čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas