Oglas
· · Komentari: 0

HARIS RAZBESNEO FANOVE: Komentari na njegov račun samo se nižu

Drama ne prestaje, a haos su dodatno pokrenule i njegove izjave od ranije koje se tiču izgleda, sada već njegove bivše žene, Meline Džinović

1712386455_446512_87170-melina-xaris-ig_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Haris Džinović svojim izjavama o braku, razvodu, kao i bivšoj supruzi Melini Džinović, razbesneo je javnost u Srbiji, ali i širom regiona, a komentari na njegov račun samo se nižu.

Haris je u više navrata komentarisao njene postupke, ponašanje dok je bila u bračnoj zajednici, ali i njeno trošenje para, a njegovu izjavu o Melininoj kilažu mnogi smatraju neprimerenom i bespotrebnom.

- Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško - izjavio je pevač jednom prilikom, a nakon što je izjava preneta ponovo u jeku svih vesti o razvodu i razlozima istog, reakcije se samo nižu.

 

- Pa ima li barem jednog prijatelja da mu kaže da se ne bruka više, aman? - jedna je od reakcija na društvenoj mreži „Iks“.

- I on bez kose, pa šta? - napisao je drugi korisnik ove mreže.

- Ja mislim da je ona odlicno izgledala i sa 80kg, na tu visinu, bombonica - zaključak je mnogih.

- "Sad je pao najniže", "Ovo nije u redu što radi, ipak su bili dugo godina u braku", "Nema potrebe za ovakvim izjavama, sam sebe pokopava, on ju je birao" - samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, Haris i Melina iz braka imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a poznato je da je Melina mlađa od njega 30 godina.

(N Portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas