Oglas
· · Komentari: 0

Holivudska glumica POGOĐENA U GLAVU na bini: Glumci ostali šokirani (VIDEO)

Holivudska glumica Florens Pju poslednja je u nizu zvezda koja je pretrpela nezgodu na nekom javnom dešavanju, kada je pogođena u glavu predmetom bačenim iz mase

1701687901_profimedia-0826487205.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Proslavljena 27-godišnjakinja prisustvovala je promociji filma "Dune: Part Two" u Sao Paulu u Brazilu zajedno sa svojim kolegama Zendajom, Ostinom Batlerom i Timotijem Šalameom u trenutku incidenta.

Florens Pju je ostala zatečena i šokirana nakon što je pogođena, kao i njene kolege, a sudeći po njenom izrazu lica bilo je i bolno.

Glumica nije pretrpela veću štetu osim neprijatnosti. Ona je pogođena u trenutku dok je sa postavom filma pozirala fotografima na bini.

Snimak tog događaja kruži društvenim mrežama, zapravo je najgledaniji u ovom trenutku - za manje od 12 sati pregledan je gotovo 2, 5 miliona puta. Reakcije javnosi su uglavnom osuđujuđe i većina je šokirana potezom.

Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas