Oglas
· · Komentari: 0

HRABROST NIJE LUDOST: Vesna podržala Anđelu u borbi sa Lekom

Branislav Lečić je tužio mladu koleginicu Anđelu Jovanović zbog toga što je odbila da igra sa njim u "Radio Milevi."

1709715178_c46d1a049f88f5c3253321c10daf8ebed2910243.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Povodom ovog nemilog događaja, brojne javne ličnosti su podržale Anđelu. Ovaj put je to uradila i književnica i voditeljka Vesna Dedić koja je ujedno pohvalila Anđeline roditelje, Dragana i Branku koji su takođe ostavili velik trag na glumačkoj sceni. 

- Generacija koja će nas vratiti životu u istini i veri da hrabrost nije ludost već moralnost. Bravo Anđela - napisala je Vesna i dodala:

- Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se ne boji. Bravo za inspiraciju svim devojkama i ženama da imaju samopoštovanje koje je vrednije od samopouzdanja - istakla je književnica putem svog profila na Instagramu.

Nakon što je Anđela odbila da deli ulogu sa glumcem u seriji "Radio Mileva", Branislav ju je tužio za povredu časti. Ročište će se održati danas. 

(N portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas