Oglas
· · Komentari: 0

I NOLE OBJAVIO NA INSTA Priča kako su se upoznali Milan Vasić i on: "Pre 12 godina, za srpski narod"

GLUMAC Milan Vasić podelio je sliku i prisetio se trenutka kada je pre 12 leta upoznao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Istu priču podelio je i Nole na svom Instagram profilu.

1694962270_Novak-Djokovic-i-Milan-Vasic-foto-N-Skenderija-ATA-images.jpg
Foto: N. Skenderija, ATA images
Oglas

Milan Vasić neretko ističe koliko voli Novaka Đokovića i koliko prati njegovu karijeru, te nije ni čudo što mu je ova uspomena toliko draga.

Nole je definitivno uzor i primer mnogima. Svojim sportskim uspesima usrećuje naciju, te ljudima nije teško da ga prate i u po noći dok ujutru rano moraju da krenu na posao.

Noletovom nizu uspeha raduju se i mnoge poznate ličnosti, a na tribininama često vidimo pola Holivuda koji se dive nesalomivom Srbinu.

I nije neka tajna da našeg tenisera i pored svega mnogi osporavaju i pokušavaju da pronađu mane, ali sve nas s ove strane bare i nije neka briga za to.

Foto: Instagram printskrin/djokernole

Te još jedan u nizu poruka koje mu ovih dana stižu pojavila se i jedna od našeg poznatog glumca Milana Vasića. On je podelio sliku s Đokovićem, što i nije prvi put da pokazuje svoj naklon najboljem teniseru sveta, ali ovog puta prisetio se dana kada je ima tu čast i da ga upozna.

- Na današnji dan pre 12 godina ukazala mi se prilika da upoznam Novaka Đokovića, zahvaljujući njegovom ocu Srđanu Đokoviću! Bio sam jako uzbuđen i imao sam samo jednu želju.. Da Novaku stegnem ruku i zahvalim mu se za sve što radi za naš narod. Lepa uspomena - napisao je glumac.

Nole nije ostao dužan, te je uz podeljenu sliku koju je postavio glumac dodao pesmu koju je upravo Milan snimio. U pitanju je pesma posvećena Kosovu - Momče s Kosova. Verujemo da i Nole poštuje lik i delo glumca.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas