· · Komentari: 0
VIP

I svekar i svekrva su MLAĐI od NJE: Verica Rakočević otkrila u kakvim je odnosima sa Veljkovim RODITELJIMA

Udajom za Veljka Kuzmančevića, modna dizajnerka Verica Rakočević ušla je u njegovu porodicu.

1638970398_verica.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Blic

Iako su mnogi mislili da će velika razlika u godinama praviti jaz u njihovoj porodici, Verica i Veljko su dolazali suprotno.

Kada je u pitanju odnos sa svekrom i svekrvom, modna dizajnerka kaže da je imala veliku sreću, jer su je svekar i svekrva lepo prihvatili.

Pročitajte još: Prošetala pistom u rolci i BEZ ŠMINKE: Na reviji su svi gledali u Vericu Rakočević iz jednog razloga (FOTO)

Roditelji Veljka Kuzmančevića mlađi su od njegove izabranice - majka Dušanka dve godine, a otac Lazar - nažalost, sad pokojni, bio je četiri godine mlađi.

"Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja", ispričala je kreatorka u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Prema njenim rečima, nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, ali da njegovi roditelji nisu nikad rekli “ne” ili “nećeš”.

"Znali su da ne mogu da mu zabrane. NJegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao: “Ne mogu, sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece", ispričala je tada Verica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.