Oglas
· · Komentari: 0

Ilda Šaulić opisala kakvo joj je bilo detinjstvo: "Tata je uglavnom bio odsutan i vaspitanje nas je bilo na mami"

Ilda Šaulić o Šabanu i Goci kao roditeljima, prisetila se detinjstva i odrastanja koga se rado seća, ali priznaje da se u njihovom domu znao red.

1698938167_9edb28eb2e699d62e9f37a1b4c3009dda2ae8036.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Iako je Šaban često bio odsutan, Goca je u potpunosti bila posvećena deca koju je maksimalno kontrolisala kako bi ih izvela na pravi put.

– Tata je uglavnom bio odsutan i vaspitanje nas je bilo na mami. Mama je bila alfa i omega za sve i bila je jako stroga. Sanela i ja samo imale nestašluke koji su bili normalni u tinejdžerskim danima, ali mama je bila toliko stroga da ništa nisi mogao od nje da sakriješ i koliko god da si hteo ona je sve to znala. Ona je svakog utorka išla na otvorena vrata iako smo mi bili odlični đaci, bilo je bolje uvek kući da joj kažeš da si pobegao nego da sazna u školi. Zaista je bila stroga i držala je konce u svojim rukama – kaže Ilda koja je otkrila da li je Šaban bio strog otac.

– Od tate je napravila autoritet. Ja znam da on meni neće ništa, ona nam je branila svašta, on nije, ali kada stane ispred tebe i obrati se mirnim tonom to je gore nego kada je mama vikala. On je bio autoritet ali ona je to od njega napravila, ona je bila žena zmaj i ona je zaista maestralno to uradila i volela bih da ja za nekoliko godina mogu da kažem to za svoje dete– rekla je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas