· · Komentari: 0

"Imam problema sa srcem i štitnom i to više ne krijem": Jelena Rozga iskrena o svom zdravlju

Pevačica Jelena rozga nedavno je publiku obradovala novom pesmom, duetom sa Sašom Matićem. Balada je već na prvo slušanja imala najpozitivnije reakcije publike.

1639932522_3a5c9633af2e2f19fed87a150d5eb8bfe075d62c.jpg
Foto: ATA images

Jelena je nedavno dala intervju za RTL i otkrila do sada nepoznate detalje o zdravlju i tome šta je naučila u toku pandemije:

- Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnom i to više ne krijem. Štitnu apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam'' -  iskrena je Jelena Rozga za RTL.

Pročitajte još: Srpska influenserka u top 10 najboljih za ovu godinu: Prestigla brojne svetske zvezde (FOTO)

Pevačica kaže da je njena novogodišnja želja samo jedno:

- Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mestu i to sve više cenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića. Tako da - samo zdravlje, sve drugo će doći - zaključila je.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.