· · Komentari: 0

Isplivao snimak Dare Bubamare i Čkalje od pre 30 godina: Mnogi smatraju da je njeno PONAŠANJE bilo neprimereno (VIDEO)

Snimak koji je privukao veliku pažnju javnosti

1673941805_Foto-Ataimages.rs-Arhiva-Novosti.jpg
Foto: Ataimages.rs, Arhiva Novosti

Dara Bubamara je već decenijama na našoj muzičkoj sceni. NJena karijera krenula je uzlaznom putanjom kada je 1993. godine objavila pesmu "Košava sa Dunava" i stekla veliku popularnost.

Ona je tada gostovala u popularnoj emisiji kod Minimaksa zajedno sa proslavljenim glumcem Miodragom Petrovićem Čkaljom. 

Nedavno je na društvenim mrežama isplivao snimak te episije, a javnost ne prestaje da komentariše Darino ponašanje.

Pročitajte još: Tanja Bošković pronašla MIR u veri: "Razmišljala sam o tome da se zamonašim"

Ono što je iznenadilo sve koji su snimak pogledali je to što se ona Čkalji obratila bez persiranja.

U komentarima ispod ovog snimka su joj mnogi zamerili to, ali i sam Minimaks nije mogao da veruje šta je uradila, jer ni on tako nije razgovarao sa čuvenim glumcem.

 

"NJemu kažeš 'ti', ja ne smem da mu kažem to", rekao je Minimaks, ali je Čkalja odmah dodao: "Nema veze, možeš, mi smo drugari", poručio je Čkalja, a zatim zatražio od Dare da otpeva "Košava s Dunava". Dara je zapevala, ali ubrzo prestala i istakla da ju je sramota.

"E, baš si se umorila", našalio se Čkalja. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.