· · Komentari: 0
ISKRENO

Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Keli Roland nakon deset godina, odlučila je da progovori o neprijatnosti koju je doživela zbog Bijonse

1594969612_keli-roland.png
Foto: YouTube printscreen/Eonline

Bivša članica grupe "Destiny's Child", nakon razilaženja, Keli je započela solo karijeru.

Pročitajte još: Može li TUŽNIJE? Policijski izveštaj o smrti poznate glumice: Žrtvovala je sebe da bi SPASILA SINA

Danas je i član žirija šoua "The Voice"u kom joj se jedan od kandidata Kris Sebastian požalio da će uvek biti u senci starijeg brata, koji se već ostvario kao pevač nakon što je 2003. pobedio u prvoj sezoni ovog takmičenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staircase photo shoot 💕

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Keli ga je saslušala i rekla, kako poznaje njegove strahove, jer se i dugo sama borila sa istim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

- Znam taj osećaj. Da li možeš da zamisliš kako je to biti u grupi s Bijonse? Svi su me stalno upoređivali sa njom, a onda sam i ja samu sebe mučila neprestano razmišljajući o tome. Kad si u bendu s nekim uspešnim poput Bijonse, počneš preispitivati svaku svoju odluku, sumnjaš u sebe. Često sam razmišljala, ne mogu da nosim ovu haljinu jer će reći da želim biti kao ona, ne mogu da snimim tu pesmu jer previše zvuči kao Bijonse. Na kraju shvatiš - ma što god da napraviš, svejedno će nas upoređivati.Tih deset godina u bendu sam osećala sam se neprijatno, lagala bih kad bih rekla da mi sve to nije smetalo - izjavila je Keli.

Pročitajte još: Kejti Prajs uspela da poseti sina u bolnici i otkrila u kakvom se stanju nalazi (FOTO)

Uprkos svemu,  Keli i Bijonse su i danas vrlo bliske, a bend koji ih je proslavio ponovno se okupio 2018. zbog sad već legendarnog nastupa na festivalu "Coachella​".

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.