Oglas
· · Komentari: 0
VRAĆANJE U 2000-TE

ISPRATILA JE TEŠKU GODINU U KOJOJ SE BORILA SA KORONOM, a onda se vratila u prošlost: Slavica Ćukteraš se odlučila na nesvakidašnji korak!

Neverovatna transformacija Slavice Ćukteraš. Ovim potezom je iznenadila sve.

1609789047_IMG_3751.JPG
Foto: Studio Vav-produkcija
Oglas

Pevačica Slavica Ćukteraš, kao i njene mnogobrojne kolege, želi da što pre zaboravi 2020. godinu. U ovoj godini, kada smo svi bili primorani da većinu vremena provedemo zatvoreni u kući zbog opakog koronavirusa.

Foto: Studio Vav-produkcija

Slavica je otkrila čari Tik Toka što je privuklo veliku pažnju javnosti. Međutim, s druge strane, nije bilo nastupa što je njoj jako falio, a usled svega, ona se zarazila koronavirusom i tri nedelje bila prikovana za krevet.

Pročitajte još: "Sa osmehom na licu i optimistično idemo napred": Pevačica Slavica Ćukteraš čestitala 2021. čitaocima Magazina Novosti

Da nesreća ne dolazi sama, nakon što se izborila sa koronom, pevačicu je zadesio i još jedan težak zdravstveni problem koji je, na sreću, uspešno prevazišla.

Foto: Studio Vav-produkcija

Zbog svega što joj se desilo i kako bi se odužila svojim fanovima sa kojima se nije družila na nastupima, Slavica je odlučila da se vrati u prošlost i napravi šou u kom peva svoje najveće hitove, a to je zahtevalo i drastičnu promenu u izgledu, o čemu bruje društvene mreže!

Pročitajte još: EMOCIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Ko je dečko koji je sinoć rasplakao i naježio Srbiju? (FOTO)

Foto: Studio Vav-produkcija

Kako saznajemo, pevačica je čak mesec dana birala stajlinge za ovaj šou, a zavirila je i u svoj orman i našla garderobu koju je nosila u periodu kada su objavljeni njeni najveći hitovi između 2005-2008 godine. Ova promena izazvala je veliku reakciju u javnosti.

Pročitajte još: Ana Nikolić ponovo zaljubljena?! Otkrila o kom muškarcu se radi!

"Ovakvu Slavicu smo čekali", "Too, kraljice", "Ovo me vraća u srećnija vremena, bravo", "Uz ove njene pesme sam se prvi put napio i zaljubio" samo su neki od komentara njenih "mrguda", kako sebe nazivaju njeni fanovi, a kakvu je drastičnu promenu Slavica napravila zbog ovog projekta pogledajte u videu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas