Oglas
· · Komentari: 0

Iza jednog od najvećih hitova DRAGANE MIRKOVIĆ krije se emotivna priča, a posvećena je OVOM muškarcu

Pevačica je posebno vezana za ovu numeru

1657607679_dragana-mirkovic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Dragana Mirković već više od 30 godina je u samom vrhu muzičke scene. Bez njenih hitova ne može da prođe nijedno veselje, ali pevačica ne krije da je posebno emotivna za dve pesme, koje su autobiografske.

Pročitajte još: Da li biste prepoznali našeg slavnog glumca sa slike? Stekao je popularnost i u HOLIVUDU

Pesma "Sama" koju je snimila 2000. godine, opisuje nju u trenutku kada se iz Srbije zbog Tonija preselila u Austriju gde se udala.

- Posebno draga pesma mi je „Sama". To je prekretnica mog života. Bila je 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pesmu - rekla je svojevremeno Dragana u emisji "Jutro", dok je numeru "Jedini" posvetila suprugu za deset godina braka.

- Pesmu „Jedini" sam posvetila svom suprugu za 10 godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela. To je i njihovo poslednje pojavljivane i to zbog tate, jer smo hteli da imamo porodičnu uspomenu - zaključila je Dragana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas