Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Izjava Nataše Bekvalac iznenadila: Od pevačice ovo niko nije očekivao

Nataša Bekvalac ponovo je iznenadila sve svojom šaljivom izjavom

1627198563_natasa.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Nataša Bekvalac, pored sjajnih pesama poznata je i po tome da veoma voli da se šali na svoj račun.

Pročitajte još: ON je oduševio Miloša Bikovića: Zajedno otišli na žurku, a glumac je dobio od njega i nešto što će pamtiti

Nakon što je publici predstavila novi duet koji je snimila sa reperom Rastom za pesmu "Iz daleka" i ponovo pomerila granice, kada je njen muzički pravac u pitanju, Nataša je ispričala i jedan detalj iz privatnog života koji niko nije znao do sada.

Otkrila kako izgleda kada se probudi ujutru

- Jutros sam izgledala kao socijalni slučaj. Imamo jednu grupu u kojoj smo moj najbolji prijatelj, sestre i ja, pa sam im poslala snimak da vide kako sam izgledala. Pre bih se odlučila da narod vidi moj po*no-snimak, nego taj od jutros -rekla je pevačica i otkrila kako je došlo do saradnje sa Rastom:

- Do saradnje je došlo spontano, prvo se desilo poznanstvo pa smo počeli da razgovaramo o zajedničkoj pesmi. Stefan je bio vrlo angažovan, napisao je više različitih melodija i pozvao me je kod sebe u studio. Čim smo odabrali muziku, u roku od nekoliko dana on je napisao i tekst za pesmu - objasnila je Nataša koja se potom osvrnula na glasine da je njen duet sa Rastom zapravo bio namenjen koleginici Severini.

Pesma nije bila namenjena Severini

 Ova pesma nikada nije bila namenjena Severini, Rasta ju je namenski napisao za naš duet - objasnila je Nataša za Alo.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas