Oglas
· · Komentari: 0

JA SAM ŽENA KOJA VOLI DA SE POSVETI PARTNERU: Rada Manojlović OTKRILA svoje NAJVEĆE TAJNE

Rada Manojlović kaže da joj ne polazi za rukom da se uda zato što nema vremena za muškarce zbog posla.

1706865739_407ea8621047a704589b4e3667c184c793787a59.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Ona tvrdi da ni šeme ne dolaze u obzir, tako da onaj ko misli da može da je osvoji može samo da dođe sa prstenom u ruci kako bi je verio.
- Prestala sam u intervjuima da pričam o momcima i vezama jer ih nemam duže vreme. Ne stižem od posla da se bavim time, radim po ceo dan i ko će ženu pored sebe koja je po ceo dan u poslu? Pa niko! Nemam vremena za šeme, ja sam žena koja voli da se posveti partneru, a ne da to bude nešto površno - rekla je folkerka, pa je dodala:
- Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispre mene! U ozbir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje.

Inače, Rada čest ogovori o bivšem dečku Milanu Stankoviću, s kojim je i posle raskida ostala u dobrim odnosima.

- Ja Milana vučem da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako. Ostali smo u super odnosima, mnogo ga volim i iskreno bih volela da počne ponovo da peva. On je veliki talenat. Evo možemo i zajedno nešto da snimimo, samo da ja pozatvaram svoje dugove. Sve sam uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina - objasnila je pevačica.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas