Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈА САМ ЖЕНА КОЈА ВОЛИ ДА СЕ ПОСВЕТИ ПАРТНЕРУ: Рада Манојловић ОТКРИЛА своје НАЈВЕЋЕ ТАЈНЕ

Рада Манојловић каже да јој не полази за руком да се уда зато што нема времена за мушкарце због посла.

1706865739_407ea8621047a704589b4e3667c184c793787a59.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Она тврди да ни шеме не долазе у обзир, тако да онај ко мисли да може да је освоји може само да дође са прстеном у руци како би је верио.
- Престала сам у интервјуима да причам о момцима и везама јер их немам дуже време. Не стижем од посла да се бавим тиме, радим по цео дан и ко ће жену поред себе која је по цео дан у послу? Па нико! Немам времена за шеме, ја сам жена која воли да се посвети партнеру, а не да то буде нешто површно - рекла је фолкерка, па је додала:
- Следећи коме се свидим може само да дође са прстеном и да клекне испре мене! У озбир долази веридба, али шеме не. Волим да кажем да ја више немам времена за губљење.

Иначе, Рада чест оговори о бившем дечку Милану Станковићу, с којим је и после раскида остала у добрим односима.

- Ја Милана вучем да се врати из духовног живота у цивилизацију и људе. Он га баш претера - или ће да се замонаши или да иде у провод, не може то тако. Остали смо у супер односима, много га волим и искрено бих волела да почне поново да пева. Он је велики таленат. Ево можемо и заједно нешто да снимимо, само да ја позатварам своје дугове. Све сам уложила у албум, то је моје улагање у будућност, ред је да се купи и нека некретнина - објаснила је певачица.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas