Oglas
· · Komentari: 0
TUGA NE PRESTAJE

"Jako sam usamljena bez moje ljubavi": Bolna ispovest supruge legendarnog pevača

Manekenka i dalje ne može da preboli smrt supruga

1640971485_deijvid.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Dejvid Bovi, preminuo je 2016. godine nakon duge borbe sa rakom, a njegova supruga, manekenka Iman i dalje ne može da preboli smrt svog voljenog.

Pročitajte još: Marijana Mićić u zagrljaju ćerkice dočekuje Novu godinu: "Ćao, godino stara, meni si bila najbolja" (FOTO)

Lepa manekenka iako je duboko zagazila u sedmu deceniju i dalje je tražena, a sa početkom godine krasi i naslovnu stranu časopisa "Harper's Bazaar", u kome je otkrila kako se nosi sa smrti supruga, koga je bezuslovno volela.

"LJubav mog života"

- Dejvid je svakodnevno u našim srcima i mislima. Znate, on je bio mojaprava i iskrena ljubav... Ćerka me jednom pitala bih li se ponovno udala - odgovorila sam joj: "Nikad!". Vodili smo lep, običan život... Volela bih da smo imali više zajedničkih godina -  rekla je Iman i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman)

- Moj suprug je bio vrlo smešan, topao gospodin. Svi uvek govore o njemu kao velikom futuristu, ali ne, on je zapravo više od svega voleo da nosi trodelno odelo... - zaključila je.

Iman i Dejvid Bovi venčali su se 1990. godine, a mankenka je sa njim ostala sve do samog kraja, 2016. godine, posle teške borbe sa rakom jetre.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas