Oglas
· · Komentari: 0
MANEKENKA

Dejvid Bouvi najveća ljubav supermodela: Iman objavila sliku njihove TAJNE KUĆE (FOTO)

Supermodel Iman je objavla fotografiju pokazuje koliko joj nedostaje Dejvid Bouvi.

1622542716_Iman.PNG
Foto: Instagram/ screenshot the_real_iman
Oglas

Prošlo je pet godina od kako je Dejvid Bouvi umro, ali ga supruga manekenka Iman i danas voli. Ona je to pokazala fotografijom na kojoj se vidi važan detalj.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović ponela najmodernije cipele sezone: Evo kako je pevačica uklopila trendove i pratila tenis (FOTO)

Čuveni supermodel Iman je za vikend napravila selfi u jednostavnoj crnoj košulji. Raspuštene kose slavna manekenka je stavila samo jedan komad nakita - zlatnu ogrlicu. Na ovom posebnom komadu nakita piše - Dejvid.

Dejvid Bouvi je umro od raka 2016.

Ovim je Iman (64) iskazala ljubav prema prerano umrlom suprugu Dejvidu Bouviju koji ju je napustio 2016. godine. Slavni muzičar je Pratiocima se ovaj neži potez dopao i komentari su pozitivni: "Jezivo je lepo" i "Prelepa ogrlica".

Pročitajte još: Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel! (VIDEO)

Smrt pop-zvezde je potresla čitav svet. Dejvid Bouvi je umro od raka u 69. godini. Iman je nedavno nabavila psa Maksa koji ima iste, odnosno različite oči kao Dejvid Bouvi. Ona često objavljuje fotografije supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman)

Kuća Dejvida Bouvija i Iman

Iman je u nedelju objavila i retku fotorgafiju eneterijera doma.

- Moj dan u "biblioteci" to sam ja: U uspomenu Sislija Tajsona. Kako ste vi proveli danas dan? - napisala je Iman i dodala haštag #MondayMemorialDay.

Kuća je opremljena ratan nameštajem.

Posle Naomi Kembel i Iman je pokazala unutrašnjost doma. Fotografija pokazuje njenu terasu sa ratan nameštajem i crnim stolom. Ako se pažljivo pogleda može da se vidi i unutrašnjost kuće. Pratioci su njenu garnituru za sedenje pohvalili kao savršeno mesto za čitanje knjiga.

Pročitajte još: One diktiraju modu: Slavna manekenka Irina ŠAJK i njena ćerkica Lea su prave modne trendseterke (FOTO)

Tajna vikendica Dejvida Bouvija

Dejvid Bouvi i Iman su imali nekoliko kuća tokom zajedničkog braka, a najviše vremena su provodili u kući na ostrvu Mistik i apartmanu u NJujorku koji ima pogled na Central park.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman)

Javnost nije nije uspela da dozna gde se nalazi njihova tajna vikendica u planinama. Dejvid Bouvi je imanje kupio pod pravim imenom Dejvid Robert Džons.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas