Oglas
· · Komentari: 0

JEDNOSTAVNO - NE SME: Duški Vučinić jednu stvar STROGO ZABRANILI iz Evrovizije

Stigli smo do velikog finala najgledanijeg muzičkog nadmetanja - "Evrovozija 2024". Prošlogodišnja pobeda Šveđanke Lorin razlog je što je Malme domaćin ovogodišnje smotre za "Pesmu Evrope".

1715450719_79576_duska_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Duška Vučinić praktično je zaštitno lice našeg prenosa Evrovizije već 20 godina. Veliko finale počinje od 21 sat, a ona se ranije uživo uključila u program RTS-a.
- Rekla bih da nije bilo iznenađenja u smislu polufinalista koji su prošli - kaže Duška Vučinić, šefica Službe za korporativni imidž i odnose s javnošću RTS-a.

Izdvojila je scenario za drugo polufinale, a Šveđani su sve to uradili izuzetno dobro, duhovito sa neverovatnom voditeljkom.

Sad kad je prošlo drugo polufinale i naša delegacija je malo napetija pošto se približava finale.

- Žiri je gledao generalnu probu i ocenjuje finaliste. Nadam se da će sve proći kako treba. Naša pesma i nastup odišu jednom specifičnom emocijom jer je jedna od tri balade - ističe Duška Vučinić.

Za Kurir je ranije otkrila da joj je tokom prenos odlazak u toalet nemoguća misija.

- Klaustrofobična osoba teško da bi imala hrabrosti da uđe u komentatorsku kabinu. Pričamo o evrovizijskoj komentatorskoj kabini. Otprilike je veličine mog radnog stola. Dešavalo se da ne bude dovoljno fiksirana i da se ljulja. Jedne godine sam klimavim merdevinama dolazila do nje. Bilo je situacija da mi je najlonom obložena jedna strana, da mi zvuk probija iz sale ili da mi kasni slika u odnosu na ton. Jedne godine sam puna četiri sata jurila sliku i uspela, što je bila nemoguća misija. Nije postojao tehnički način da se to reguliše, osim da se ja prilagodim - ispričala je omiljeno TV lice i dodala:

- Kada radim prenos Evrovizije, nemam mogućnost da idem u toalet. Moj organizam je već navikao da moram da budem disciplinovana dva i po sata tokom polufinala i četiri kada je finalno veče. Da, osuši ti se grlo tokom prenosa, a vodu tek skromno popiješ.

(Kurir/RTS)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas