· · Komentari: 0

"Jednostavno to kod mene ne radi, to ne podržavam": KONSTRAKTA o ponudama koje je do sad dobijala

Pevačica je nakon Evrovizije stekla veliku popularnost i dobijala je mnoge ponude

1657893766_konstrakta_rts_28042022_0175.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je ostvarila veliki uspeh na Evroviziji ove godine. NJena pesma "In corpore sano" je postala omiljena među ljudima širom sveta. Zbog toga ni ne čudi što su je brojne kompanije zvale i pitale za saradnju. Ona je dobijala ponude da reklamira različite proizvode i nuđene su joj velike svote novca za to. Međutim, njen odgovor će iznenaditi mnoge:

"Stojim tanko sa reklamnim kampanjama. Tanko. Ne znam, ja nekako nisam ljubitelj advertajzinga (reklamiranja). Stvarno nisam. Najbanalniji neki primer... Evo, ova patika košta 100 dinara, recimo, a ja 70 plaćam taj advertajzing i to ubeđivanje da je baš to sjajna patika. Mene lično nikad niko nije ubedio da kupim nešto zato što je to rekao tamo neko, niti će. Jednostavno to kod mene ne radi, to ne podržavam", rekla je Konstrakta, ističući da sumnja da neko može da je ubedi u suprotno.

Pročitajte još: IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Nataša Bekvalac zajedno sa ćerkom dominira plažama Španije (FOTO)

"Dobija sam ponude, jesam. Sve što sam dosad dobila sam i odbila. Nisam gadljiva na pare, kako da kažem... Prosto, ne ide mi se tamo. Ne ide mi se, ali videćemo, ako bude neka super prilika, onda da. Nešto sa humanitarnim karakterom. U svakom slučaju ja ne bih ubeđivala ljude da je neki proizvod baš strava", istakla je umetnica za "K1".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.