Oglas
· · Komentari: 0

"Jedva sam izvukla živu glavu": Tanja Savić pevala dok je bila TEŠKO BOLESNA

Pevačica otkrila zbog čega nije želela da otkaže nastupe

1664006353_tanja_savic_23062022_0039.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Tanja Savić otkrila je da je bila teško bolesna, kao i da je veoma težak period iza nje:


- Imala sam koronu i bilo mi je baš loše! Jedva sam izvukla živu glavu. Još imam posledice i nisam dobro. Kosa mi opada! Radila sam tako bolesna, baš je težak period iza mene - priznaje za "Informer".

Pročitajte još: Životna PRIČA makedonske muzičke dive: Iza sebe ima DVA braka, a bivši su joj najbolji prijatelji (FOTO)

Kaže da je pevala dok je imala vrtoglavicu i osećala malaksalost i glavobolje:

- Unapred mi je bila zakazana letnja turneja i nisam imala srca da je otkažem iako sam bila bolesna. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka, ali i za mog menadžera. Naravno, i za publiku, jer bi bili razočarani. Zato sam, i pored korone, pevala! Na bini mi se vrtelo u glavi, osećala sam malaksalost, jedva sam stajala na nogama. Imala sam i jake glavobolje. Samo sam uz Božju pomoć preživela!

Pročitajte još: "Volela bih da budem kuma naredne PARADE PONOSA": Otkrila je Seka Aleksić, pa dodala - "Imam samo jedan broj u telefonu"

Tvrdi da zbog zakazanih nastupa nije stigla odmah da se testira:

- Zbog nastupa sam stigla da se testiram tek pet dana posle prvih simptoma. Test je bio negativan jer je precizan prvih nekoliko dana bolesti, ali su mi lekari rekli da je najverovatnije reč o koroni i da treba da izvadim antitela. Odmah sam ih izvadila i rezultat je pokazao da sam zakačila virus. Imala sam čak 4.360 antitela, što je baš mnogo. Nastavila sam da radim, šta ću - zaključuje Tanja za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas