Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša EMOTIVNOM porukom rastužila mnoge: "Moja lepotica, moja večna rana" (FOTO)

Danas se navršava tri godine od smrti Divne Karleuše

1646309866_karleusa.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Majka Jelene Karleuše, preminula je 2. marta 2019. godine nakon duge i teške borbe sa rakom pluća. Pop diva i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom majke za koju je bila veoma vezana.

Pročitajte još: Jovana Jeremić brutalno izvređala TANJU SAVIĆ: "Glupa je kao noć, nije završila TRI razreda OSNOVNE ŠKOLE"

Jelena se danas na društvenoj mreži Instagram oglasila povodom majčine smrti emotivnom porukom uz njihove zajedničke fotografije:

- Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa... (Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, nameštala broj 3 u svakoj životnoj sitaciji, itd... A onda... Moja majka je umrla 3.marta (3.3.), a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum. I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja... Nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje... Biće da je to. Od kad je otišla, ja nemam kome da se požalim kad mi je teško -  napisala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas