Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o odnosu sa Duškom Tošićem (VIDEO)

Jelena Karleuša svakodnevnu je u centru medijske pažnje

1612375682_karleusa.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Pevačica je prvi put javno progovorila o odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, nakon što je u medijima ođeknula vest da je njihov brak u navodnoj krizi.

Pročitajte još: Edita Aradinović prvi put javno progovorila o smrti rođenog brata

Jelena Karleuša kaže da se te vesti plasiraju bez dokaza, a njena deca iako sve to čitaju, dovoljno su zrele, da ne veruju u te priče, ali je i sama pevačica prokomentarisala, da mediji  ne mogu na taj način da joj povrede ćerke. Takođe, ona se osvrnula i na medijske spekulacije, da njen suprug ima ljubavnicu:

- Kada želiš nekom da učiniš zlo, moraš da se spremiš sa malo ozbiljnijim materijalom, a apsolutno nemaš nikakve dokaze. Mogu da napišu u današnje vreme šta god žele, u srpskom tabloidnom novinarstvu, bukvalno je sve dozvoljeno, ne treba ti nikakv razlog, povod, dokaz i nikom ništa. Meni je žao što publika to pročita pa me pitaju. Evo sada svima javno kažem, sve što pročitate u dnevnim novinama, za mene i moju porodicu, nije istina. Za svaki tekst smo ja ili Duško podneli tužbu - rekla je Jelena u emisiji "Glamur".

Pop diva se osvrnula i na gubitak majke, koji je veoma teško podnela, ali kako i sama ističe, ona smatra da je Divna i dalje tu samo u nekom drugom duhovnom obliku, ali ne dopušta da oseti njen nedostatak.

Pročitajte još: Dženifer Lopez ima dve sestre, a najmlađa je prava LEPOTICA (FOTO)

- Moja Divna je bila tu kao jedan zaštitnik, oslonac, savetnik, zid, majka, menadžer, ona je bila meni sve -zaključila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas