· · Komentari: 0
TUGA

Jezive slike: Slavna glumica pokazala kako izgleda borba sa rakom (FOTO)

Popularna glumica gubi bitku sa opakom bolesti

1633704512_senon.jpg
Foto: YouTube printscreen /CNN/People TV

Glumica Šenon Doerti, koja se proslavila ulogom Brende Vočš u seriji Beverli Hils, već šest godina se bori sa rakom, ali se njena bolest nalazi u poslednjoj fazi i sve joj je lošije.

Pročitajte još: Marić ŽESTOKO odgovorio na Severininu SRAMNU izjavu: "Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba!"

Slavna glumica na društvenoj mreži Instagram progovorila je o svojoj borbi sa rakom dojke i pokazala, kako izgleda bez kose i kroz koje sve faze prolazi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

- Povodom meseca osvešćenosti o karcinomu dojke, htela bih s vama da podelim više o svom putovanju od prve do druge dijagnoze. Da li je sve lepo? Ne, ali je iskreno i delim ovo s nadom da ću edukovati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću podstaći druge da redovno odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnostikovan 2015. godine. Podvrgla sam se mastektomiji i hemoterapiji i zračenju. Često mi je krvario nos od hemoterapije - stoji u opisu fotografije koju je objavila i dodala:

Humor je održava u životu

- Ne znam da li je iko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smešne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristi. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smejala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspeti da pronađemo humor u nemogućim situacijama - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.