Oglas
· · Komentari: 0

"Još od veze sa Milanom navukla sam VELIKI strah": Rada Manojlović otkila šta može da je izbaci iz takta

Pevačica Rada Manojlović je priznala da još od veze sa Milanom ima veliki strah od jedne stvari

1707131184_Foto-Ataiamges.rs-Rada-i-Milan.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Rada Manojlović već godinama je na muzičkoj sceni, a pored izuzetne linije, pevačkog umeća i uvek pozitivne energije, asocijacija na pevačicu je i kašnjenje.

Neretko nedolaženje u dogovoreno vreme Radi mnogi zameraju, a ona je sada nakon dugog ćutanja otkrila zbog čega kasni gde god da krene.

- Imam svoje razloge koji su me odvukli u jednu krajnost. Još od veze sa Milanom navukla sam veliki strah od novinara i fotoreportera da će me sačekati i postaviti neko pitanje koje će me totalno izbaciti iz takta. Zato obično i dolazim u poslednjem trenutku ili malo zakasnim kako bih to izbegla. U suštini ne kasnim jedino na avion, za sve drugo kasnim – rekla je Rada iskreno za Grand.

Podsetimo, Rada je jednom prilikom otkrila da je upravo njeno učestalo kašnjenje koštalo gubitka članstva u žiriju šoua "Neki novi klinci".

Kolege su tada inače bile intolerantne na njeno kašnjenje, a kap koja je prelila čašu bilo je to kada se na snimanju pojavila sat i po vremena nakon dogovorenog termina.

- Kasnim zato što radim. Šta ću? Žao mi je što ne mogu da ispoštujem sve baš. Da bih sačuvala svoje zdravlje i da ne bih stresirala sebe i druge zbog mojih kašnjenja najbolje je da ne budem više u žiriju - rekla je Rada tada u Ekskluzivu.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas