Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić u društvu bivšeg muža proslavila rođendan: Zajedno zapevali, a onda je usledio emotivan trenutak (VIDEO)

NJihova ćerkica Lea je takođe bila na proslavi.

1666765730_jeremic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Voditeljka Jovana Jeremić organizovala je žurku povodom 32. rođendana na kojoj se našao njen bivši suprug, Vojislav Milošević.

Pročitajte još: Pokazala perfektne noge u SEDMOJ DECENIJI: Ovo može samo LEPA BRENA (FOTO)

Jovana i njen bivši suprug su u jednom momentu odlučili da zapevaju za goste, što je oduševilo zvanice, pa su ih nagradili aplauzom, dok je Jovana sve vreme imala osmeh na licu, takođe voditeljka je i rođendansku tortu sekla zajedno sa bivšim mužem, baš kao da su na svadbi, što je nasmejalo mnoge.

Jovana je, inače, na žurku došla sa maskom na licu.

 

@sneska1993 #srbijatiktok #fyp #jovanajeremic #bivsimuz #godinama ♬ original sound - Sneška

- Šta je ovo? Zašto ja držim masku? Ovu masku ću od sada, pa ubuduće, držati stalno. Zašto? Zato što sam se do sada bezrezervno davala, i kad je trebalo i kad nije. Ovu masku će skinuti samo oni koji vrede najviše - rekla je Jovana okupljenima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas