Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Pajić dokazala da je žena sa VELIKIM srcem: "Malo je potrebno za sreću" (FOTO)

Pevačica odlučila da poveća broj članova svoje porodice

1666358566_Foto-Printscreen-Instagram-jovana___pajic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - jovana___pajic
Oglas

Pevačica Jovana Pajić odlučila se na jako human potez. Ona je neko ko svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ovu veoma lepu stvar koju je uradila je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Odlučila je da udomi mačku. Time je unela mnogo sreće u svoj dom, a posebno radosne bile us njene ćerke. 

Kaže da joj je srce zaigralo kada je videla macu na fotografiji, pa je ovaj potez za nju bio potpuno logičan sled događaja.

"Kad ti srculence zaigra na fotografiju, nema tu puno razmišljanja. Pozoveš i kažeš: 'Uzimam!' Malo je potrebno za sreću - srećna su deca, srećna sam ja, a jedno malo stvorenje je dobilo dom i porodicu. Toliko ih je koje možemo udomiti, već postoje, tu su a nemaju gde. 'Maznite' jedno sa ulice i oplemenite vas život neizmernom ljubavlju!", napisala je pevačica.

Foto: Printscreen/ Instagram - jovana___pajic

Pročitajte još: Leontina smršala 20 kilograma: Pevačica doživela DRASTIČNU promenu (FOTO)

Jovana se nedavno razvela od Saleta, a detalje je odlučila da zadrži za sebe. Ono što se zna je da su Jovana i Sale u korektnim odnosima.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas