Oglas
· · Komentari: 0

Kaća Grujić i Marko Gobeljić nikad SREĆNIJI: NJihova NASLEDNICA je napunila godinu dana - "Ostani uvek ČAROBNA"

Pevačica i fudbaler otkrili detalje proslave koja se večeras sprema

1671115259_Foto-Printscreen-Instagram-katarinagrujic.doll.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - katarinagrujic.doll
Oglas

Kaća Grujić i Marko Gobeljić danas imaju poseban povod da budu srećni, s obzirom na to da njihova predivna ćerkica Katja puni godinu dana. Tim povodom se pevačica oglasila na svom Instagram profilu i okačila snimke od njenog rođenja do danas.

Pročitajte još: Slavlje u domu Benčina: Petar je van sebe od sreće - porodica dobija novog člana (FOTO)

Ispod snimka stajala je tako emotivna poruka koju je Kaća posvetila svojoj mezimici.

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu, toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan, jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štite, a mama će da ti pruži ruku i voditi kroz svet, da bude uvek tu, da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan, princezo moja! -  napisala je ponosna mama.

Foto: Printscreen/ Instagram - katarinagrujic.doll

Katarina i Gobelja će večeras upriličiti glamurozno slavlje za porodicu i prijatelje u jednom beogradskom restoranu koji će biti pretvoren u luna-park, slatki sto će imati čak tri metra i na švedskom stolu će se naći suši, krabe, školjke, biftek, prenosi "Mondo".

"Biće veoma glamurozni! Kaćin stilista je za nju spremio dve haljine. Jedna je roze, kako bi se uklopila uz Katjin stajling. Gobelja će nositi odelo od 1.000 evra, koje su kupili u inostranstvu", izjavio je izvor za "Informer". 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas