Oglas
· · Komentari: 0

"KAD MISLIŠ DA NE MOŽEŠ, ŽIVOT TE DEMANTUJE": Jovana Pajić otkrila da li postoji šansa da se pomiri sa Saletom

Pevačica Jovana Pajić nakon duže pauze vratila se na muzičku scenu, a sada je progovorila o poslovnom ali i privatnom životu

1718010266_1713699524_Foto-Ataiamges.rs-Jovana-Pajic-i-Sale-Tropiko.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, okončali su svoj brak, a sada je pevačica otkrila da li ima nade za pomirenje.

- Nije prijatno nekoga kriti. Bila sam u vezi sa Saletom još dok sam bila u „Farmi". Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu. Saša, a ni ja, nismo bili u tom fazonu da preterano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosimo onoliko koliko je potrebno i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. Onoliko koliko dozvoliš, toliko će izaći u javnosti, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno - rekla je Jovana i otkrila da li ima nade za pomirenje.

- Razvod ne znači loš kraj. Kad misliš da ne možeš, život te demantuje. Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga - jasna je bila ona, a onda je nastavila kratko i o svojim naslednicama.

- Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći. To mi je najbitnije bilo - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas