Oglas
· · Komentari: 0

Kajli Minog o borbi sa mentalnim zdravljem: Čuvena pevačica se vraća na scenu - "Govoriti svoju istinu je od pomoći"

Kajli Minog, najpopularnija australijska pevačica, rešila je da iskreno progovori o teškom teretu slve i trenutku kada je donela odluku da svoje mentalno zdravlje i porodicu stavi na prvo mesto

1694242353_profimedia-0777938562.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Pop zvezda Kajli Minog (55) priznala je da se uhvatila u koštac sa slavom i da je bila primorana da izađe iz centra pažnje zbog svog mentalnog zdravlja. Pevačica je rekla da je njena ogromna popularnost imala negativan uticaj na njeno blagostanje i da je njena odluka da vodi privatni život bila da zaštiti sebe i svoju porodicu od očiju javnosti.

- Ono što mislim da je sjajno za mnoge ljude sada je to što se vodi diskusija o mentalnom zdravlju i danak slave može uticati na ljude, imala sam to, to sam živela - rekla je ona Rolling Stone UK i nastavila:

- To nije bila odluka da ostanem privatna, to je bila reakcija da zaštitim sebe i svoju porodicu jer bi oni prošli kroz to sa mnom. Potreban je rad i određena žrtva.

Čuvena pevačica je takođe otvorila pitanje o borbi sa svojim samopoštovanjem, rekavši:

- Svaki umetnik koji je ikada postojao takođe je bio prožet nesigurnošću i sumnjom u sebe i svim tim stvarima. Ali osećam da je sada sve u redu.

Dodala je da je snimanje i pisanje muzike izlaz za njene emocije i da je „kao razgovor sa prijateljem“.

- Najsrećnija sam kada se osećam kao da sam izrazila neku duboku emociju ili misli sa kojima se borim i to je kao da razgovaram sa prijateljem. Govoriti svoju istinu je od pomoći - rekla je Kajli za pomenuti časopis.

Kajli će uskoro objaviti svoj dugoočekivani novi album, a sigurno je da je se njena publika poprilično uželela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ITV (@itv)

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas