Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кајли Миног о борби са менталним здрављем: Чувена певачица се враћа на сцену - "Говорити своју истину је од помоц́и"

Кајли Миног, најпопуларнија аустралијска певачица, решила је да искрено проговори о тешком терету слве и тренутку када је донела одлуку да своје ментално здравље и породицу стави на прво место

1694242353_profimedia-0777938562.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Поп звезда Кајли Миног (55) признала је да се ухватила у коштац са славом и да је била приморана да изађе из центра пажње због свог менталног здравља. Певачица је рекла да је њена огромна популарност имала негативан утицај на њено благостање и да је њена одлука да води приватни живот била да заштити себе и своју породицу од очију јавности.

- Оно што мислим да је сјајно за многе људе сада је то што се води дискусија о менталном здрављу и данак славе може утицати на људе, имала сам то, то сам живела - рекла је она Роллинг Стоне УК и наставила:

- То није била одлука да останем приватна, то је била реакција да заштитим себе и своју породицу јер би они прошли кроз то са мном. Потребан је рад и одређена жртва.

Чувена певачица је такође отворила питање о борби са својим самопоштовањем, рекавши:

- Сваки уметник који је икада постојао такође је био прожет несигурношц́у и сумњом у себе и свим тим стварима. Али осец́ам да је сада све у реду.

Додала је да је снимање и писање музике излаз за њене емоције и да је „као разговор са пријатељем“.

- Најсрец́нија сам када се осец́ам као да сам изразила неку дубоку емоцију или мисли са којима се борим и то је као да разговарам са пријатељем. Говорити своју истину је од помоц́и - рекла је Кајли за поменути часопис.

Кајли ц́е ускоро објавити свој дугоочекивани нови албум, а сигурно је да је се њена публика поприлично ужелела.

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas