Oglas
· · Komentari: 0

Katarina i Darko Lazić otišli iz zemlje: Društvo im pravi jedna pevačeva koleginica (FOTO)

Katarina i Darko Lazić su odlučili da otputuju u jednu evropsku prestonicu

1702022703_Foto-Printscreen-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - darkolazicofficial
Oglas

Darko Lazić i njegova supruga Katarina su odlučili da odu u Beč. Zaljublhjeni par tamo uživa i trudi se da iskoristi svaki trenutak. Oni detalje sa putovanja svakodnevno dele sa fanovima na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuju fotografije i video zapise na kojima se vidi koliko im je lepo.

Foto: Printscreen/ Instagram - darkolazicofficial

Darko je u jednom trenutku otkrio ko im pravi društvo. U pitanju je Darkova dobra prijateljica Andreana Čekić. NJih dvoje su pozirali ispred novogodišnje jelke i tu fotografiju podelili sa pratiocima. Vidi se da su jedva uspeli da izdrže a da se ne nasmeju, što je pratiocima bilo jako simpatično.

- Tradicija od 2014. godine. Volimo vas! - napisala je pevačica u opisu fotografije.

 

Andreana Čekić je odrasla u Beču, a zbog muzičke karijere se preselila u Beograd u kom je živela 11 godina.

- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to - kazala je ona pre nekoliko meseci.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas