Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton kaže da je „nervoznija“ zbog krunisanja od svoje dece: Važan dan za Veliku Britaniju

Kejt Midlton i njenu porodicu očekuje vikend koji ide u istoriju

1683280711_profimedia-0773863637.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Krunisanje kralja Čarlsa održaće se sutra, a princeza od Vilsa i njen suprug, princ Vilijam, prvi put su se zvanično pojavili juče posetivši taverne u centru Londona, neposredno pre krunisanja.

Kraljevski par je razgovarao sa ljudima, a jedna žena je podelila za Pipl deo razgovora.

- Pitala sam Kejt da li su deca uzbuđena zbog krunisanja, a ona je rekla: "Veoma su uzbuđeni. Juče su imali probu pa znaju šta da očekuju". Rekla je da je nervoznija od dece jer je to tako veliki događaj.

Današnje krunisanje je posebno važan događaj za porodicu Vels, jer su princ Vilijam i princ Džordž (9) sledecći u redu za tron. Otac i sin su spremni da učestvuju u crkvenoj službi u Vestminsterskoj opatiji i imaće posebnu ulogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas