Oglas
· · Komentari: 0

Ko je bio u ŽIRIJU PESME ZA EVROVIZIJU? Uz publiku, oni su poslali Luke Black-a na Evroviziju (FOTO/VIDEO)

Luke Black će na ovogodišnjem Evrosongu da predstavlja Srbiju sa numerom "Samo mi se spava"

1677999894_luke_black_pobednik_pze23_04032023_0017.JPG
Foto: ATA images
Oglas

"Pesma Evrovizije", 67. po redu će se ove godine održati u Liverpulu. Prvo i drugo polufinale će biti održano 9. i 11. maja, dok će finala najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu biti održano 13. maja 2023. godine.

Srbiju će na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije u Liverpulu predstavljati Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava". Pobedničku statuu mu je uručila Ana Đurić Kosntrakta, prošlogodišnja predstavnica na Evroviziji.

Članovi stručnog žirija bili su: Lena Kovačević, Dragan Đorđević, Nevena Božović Ivanović, Slobodan Veljković Cobi, Aleksandar Saša Lokner.

Foto: D. Cakić

Lena Kovačević 8 poena dala je Filipu Balošu, 10 poena Nađi, a 12 poena Luke Black-u.

Dragan Đorđević Suzuki 8 poena dodelio je Stefanu Shy, 10 poena Nađi, a 12 bodova Luke Black-u.

Nevena Božović 8 poena dala je Nađi, Stefan Shy od Nevene je dobio 10 poena, a Filip Baloš 12.

Slobodan Veljković Cobi dao je 8 poena Luke Black-u, dok je Princ od Cobija dobio 10, a Nađa je 12 poena.

Aleksandar Saša Lokner Filipu Balošu dodelio je 8 poena, Luke Black-u je dao 10, a Nađi 12 poena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas