Oglas
· · Komentari: 0

KO UZIMA VEĆI BAKŠIŠ? Pevački bračni par izjavom šokirao javnost (VIDEO)

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aleksandar Aca Ilić gostujući u jednoj od emisija odgonetnuli su ko uzima veći bakšiš na svirkama.

1701005714_287338_14163-novagodina2017rtsglumci2312201630-ig_f.jpg
Foto: Novosti arhiva
Oglas

- Lakše je muškarcima na tim tezgama nego ženama. Ja sam po tome poznat, da na tezgama, izabrem pesmu koja će da izvuče lovu. To je stvar iskustva, prošao sam kafane, dok je Bilja iz kulturno-umetničkog društva došla. Ona nije ni pevala kafane dok nije krenula sa mnom da se zabavlja, već je nastupala samo na koncertima. Ubedio sam je da je to greška jer ima ime koje može da naplati - otkrio je Aca Ilić.

Biljana Jevtić je sve to potvrdila, a onda i ona dodala:

- Ništa nisam radila, moji počeci su bili kulturno-umetničko društvo. Nisam radila kafane, nisam čak ni znala pesme, to se meni dogodilo kao grom iz vedra neba. Sklopile su se kockice i počela sam da se bavim tim poslom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas